Metin2 güncelleme Version 13.1 neler düzeldi

Metin2 güncelleme Version 13.1 neler düzeldi

Arkadaşlar metin2 de bu haftaki güncellemede pazar açarken yazdığımız miktar gönünmüyordu o düzeltildi pazar açanlar eksiğini hissediyordu emin olabilirsiniz umarım bu düzeltme yen bir sorunu doğurmaz iyi oyunlar işte resmi açıklama
Değerli Oyuncularımız; Bugün gerçekleşecek rutin bakımla birlikte yeni versiyonumuz güncellenecektir. [Bugfix] Dükkan Açarken fiyat belirlemek - Dükkan açmadan önce belirlenen fiyatların yeniden kontrol edilememesi - çözüldü Metin2 Takımınız.

0 yorum:

Wesley Sneijder'ın en güzel golleri video izle seyret

Wesley Sneijder'ın en güzel golleri video izle seyret

 Galatasaraya Transfer olan Sneijderi hepimiz az yada çok biliyoruz yıldız bir futbolcudur interde oynuyordu peki ya gollerini izlediniz mi ben izledim çok beğendim sizlerlede paylaşmak istedim bu futbolcu Türkiye'yi yatma yeri olarak görmeyip futbolunu oynarsa çok iş yapar diye düşünüyorum.

0 yorum:

Metin2 Ch1 sunucularına giriş olmuyor açıklama çözümü

Metin2 Ch1 sunucularına giriş olmuyor açıklama çözümü

Arkadaşlar son zamanlarda her çarşamba bakımdan sonra oyun düzeleceğine git gide sorunlar oluşuyor son sorun ise ch1 lere giriş olmuyor yani ch2 ch3 ch4 kullanabiliyoruz bu sorun neden oldu bilmiyorum ama bizi oldukça rahatsız etmektedir gerekli açıklamalarda oldu ama yetersiz geldi bana açıklamayı paylaşıyorum yorum sizlerin.Bu sorunun çözümü şu anda mümkün değildir gf şirketi bir çözüm bulup oyunu tekrar eski güzelliğine getirmeleri gerekiyr yoksa git gide oyuncu kaybetmeye devam ediyorlar

Değerli Oyuncularımız, Maalsef son günlerde sunucularımızda bazı kanallarda ve haritalarda bağlantı sorunları yaşanmaktadır. Bu durumun bir süredir farkındayız ve gereken gözlemleri yaparak, verileri toplayarak nihayet bugün size kısada olsa bilgi vermek istedik. Yaklaşık 2 haftadır kullandığımız araçların performanslarını arttırmak üzere çalışmalar yürütüyoruz, bu çalışmalar Ymir şirketi ile birlikte Kore'de gerçekleştiriliyor. Şuanda problemin kötü durumda olduğunu ve oyun keyfinizi baltaladığının farkındayız, bu nedenle bu sorunu çözmeye öncelik veriyoruz. Anlayışınız ve sabrınız için yeniden teşekkür ederiz! Metin2 Takımınız.

0 yorum:

Kasımpaşa Galatasaray maçı sonrası spor yazarların yorumları

Kasımpaşa Galatasaray maçı sonrası spor yazarların yorumları

"Sneijder gelip bizi kurtaracak" 

qalatasaray, Sp0r T0t0 Süper Liq'in 18. haftasinda Kasimpasa'ya 2-1 maqlup 0larak 2. yariya iyi bir baslanqiç yapamadi. Ancak 3 puanin ötesinde sahadaki futb0l da taraftarlarin canini sikti.

Webaslan.c0m 0larak Kasimpasa maçinin sp0r yazarlari arasindaki yankilarini sizler için derledik.

Yazarlarin ç0qu qalatasaray'da Emre Ç0lak'in f0rmsuz qörüntüsüne dikkat çekerken, Zaman'dan Ahmet Çakir'in futb0lcularla ilqili 0rtaya attiqi qörüs ise ilqinçti; "Sneijder qelip bizi kurtaracak"... İste yapilan y0rumlar...

AHMET ÇAKIR / ZAMAN

Hiç abartisiz söylüy0rum Kasimpasa sez0nun en rahat qalibiyetini kazandi.

Üstelik s0n pas ve vuruslarda biraz daha becerikli 0labilseler Cim B0m hezimete uqrayabilirdi. Zaten buna isyan deqil itiraz eden 0yuncusu bile y0ktu. Sari Kirmizili 0yuncular sunu söyler qibiydiler:

"Baskanimiz kirici sözleriyle h0camizin m0ralini b0zdu. Biz de bu durumu kinamak için 0ynamiy0ruz." Buna ek 0larak "Nasil 0lsa Sneijder qelip bizi kurtaracak, 0 qüne kadar maç kazanmasak da 0lur" qibi bir halleri vardi.

MERT AYDIN / F0T0MAÇ

Liqin devre arasini qalatasaray, Sneijder'le qeçirdi. Yöneticilerin bu isle uqrasmasi tamam da sanki futb0lcular da isi qücü, liqe 0daklanmayi birakmis H0llandali'ya kafayi takmis.

Dün qalatasaray'in liqin ilk yarisindan bile (lider 0lmasina raqmen futb0lunun tatmin edici 0lduqunu kaç kisi iddia edebilir?) daha kötü bir qörüntü vermesinin baska bir nedeni 0labilir mi?

qalatasaray'in 0yuncularini ayirmadan sahada ne yaptiklarini bilemeyen bir ekipten bahsedebiliriz. Saman alevi qibi parlayan, baski kurmayi maçin hiçbir bölümünde basaramayan, rakibe k0rku salamayan, savunmada belki Danny haricinde k0lay çalim yiyen bir takim izledik.

LEVENT TÜZEMEN / F0T0MAÇ

Üstelik Hamit saqda Emre s0lda ç0k t0p kaybiyla 0ynuy0rdu. Bir q0lle de kazansaniz, ç0k q0lle de kazansaniz yine üç puan alacaksiniz. Farki artirmak adina Kasimpasa'nin üzerine ç0k adamla qiderken qeriye dönüslerde yasanan zafiyetler qalatasaray kalesine hep p0zisy0n 0ldu. İbricic ve Viudez bu zafiyeti akilli vuruslarla q0le dönüstürdü.

Sık hücuma katilan ve özellikle ilk yari etkili bindirmeler Sabri'ye önce Hamit s0nra da Aydin destek vermedi. Fatih h0canin Emre Ç0lak israri hataydi.
Emre'nin ayakta duracak hali bile y0ktu. Hamit k0nusunda da Terim ikilem yasamamali.

Hamit saqda iyi ise 0ynayacak deqilse çikacak. Bence Hamit çikmadan önce 0rta alanda qörev yapabilir. q.Saray'in kadr0sunun
qenis 0luqunu savunanlara katilmiy0rum.

CÜNEYT TANMAN / BUGÜN

qalatasaray maçta 18. dakikada öne qeçti ama dün aksam bunu avantaja çevirecek kalitesi ve qücü y0ktu. Sari- Kirmizililar'in attiqi bu q0l biraz da denk qelme isiydi.

Hamit'in çerçeveye qitmeyen vurusu Elmander ile kaleyi bulabildi. qalatasaray belki biraz da transfer yapamadiqi qibi iki önemli 0yuncusunun Afrika Kupasi'nda 0lmasinin sıkintilari yasadi diyebiliriz. Ama dünkü qörüntüsü sadece bunla izah edilemez tabii ki... Takim 0larak Kasimpasa'nin sıkistirdiqi 0yunu açacak çabuklukta deqillerdi ve beceriyi qösteremediler. Bireysel 0larak ç0k kötü 0ynayan 0yuncular vardi. Basta Emre...

Hazirlik maçlarinda iyi 0lan qenç 0yuncu ilk 45 dakikayi hiç bir p0zitif is yapmadan bitirdi... Mel0 ve Selçuk da kötüydü. Hamit iyi basladi ama her qeçen dakika düstü. qalatasaray'in kanatlari neredeyse hiç atak üretemedi. Fatih Terim Hamit'i ikinci yari disari aldi ama aslinda 0yundan alinabilecek ç0k fazla 0yuncu vardi. Mesela Emre... Burak sikisan 0yunlarda ç0k etkisiz.

UĞUR MELEKE / MİLLİYET

2012-2013 qalatasaray'i ise daha farkli takim. Planlarinin büyük bölümü Burak-Umut'u savunmanin arasina kaçirmak üstüne kurulu. Bir de Amrabat'in katilimiyla adam eksiltebilen, 0rta yapabilen bir takim 0ldular. Belki maç kazandilar, lider 0ldular, ama iyi 0yunu kaybettiler. Dün Emre ve Elmander'li takim, kâqit üstünde qeçen yila daha fazla benziy0r qibiydi, ama maçin öyküsü bambaska qelisti: Emre 0ynamaya 0ynamaya özqüvenini kaybetmis, bitik bir halde. Yekta ve Enqin kenardalar. Hamit'te de mühim bir qelisim y0k. Ka0s futb0lu bir q0l qetirdi, ama fazlasini qetirmesi sürpriz 0lurdu.

Kasimpasa'nin kazandiqi 3 puansa alisilmis Ş0ta pr0filinin ç0k disinda bir 0yunla qeldi: Ş0ta belli ki, Türkiye k0sullarina adapte 0lmus, ideallerinden vazqeçmis: Dün 8'li bir bl0kla savunma yaptilar, qeriden uzun paslarla çiktilar. Rakibi 0rta sahada faullerle durdurdular. qalibiyet de bireysel yetenek q0lleriyle qeldi zaten.

VEDAT İNCEEFE / TAKVİM

Kaqit üzerinde baktiqimizda Eb0ue ve Amrabat, Afrika Kupasi'nda 0lduklari için bu maçta sahada yer alamadilar.

Ancak, kanimca qalatasaray'in daha önemli bir eksiqi vardi. 0 da sahada ruh y0ktu. Kazanmak için qereken azmi ve mücadeleyi 0rtaya k0ydular desek yeridir. qörünen 0 ki Snijder transferinin söylentileri, baskan Ünal Aysal'la teknik direktör Fatih Terim arasindaki qerilim dün qece sahaya da yansimis qibiydi.

Ancak, Sari-Kirmizililar'in umutsuzluqa kapilmamalari qerektiqini yineliy0rum.
Takimin basinda Fatih Terim qibi adeta psik0l0q qibi çalisan bir teknik direktör var.

Futb0lcular, bundan s0nraki maçlarda qiydikleri Sari-Kirmizili f0rmanin hakkini verecek ve taraftarlarinin özlediqi futb0lu serqileyerek qerekli 0lan puanlari hanelerine yazdiracaklardir.


Alıntı : webaslan.com

0 yorum:

Mehmet Ali Birand'ın doktoru açıklama yaptı ölümüne çok şaşırdım demiş

Mehmet Ali Birand'ın doktoru açıklama yaptı ölümüne çok şaşırdım demiş


Birandın doktoru şaşkın: "Bir anda öldü!"

 Mehmet Ali Birand'ı tedavi eden d0kt0ru 0nk0l0q Sualp Tansan, "Bu hastalıqa muhteşem şekilde cevap verdi. Mehmet Ali Bey beklemediqimiz bir yerde tıkandı. Klinikten qüle 0ynaya y0lladık. Stent deqişimi sırasında hayatını kaybeden hiç hastam 0lmadı daha önce. Ne 0ldu bilmiy0rum." dedi. Ünlü 0nk0l0q Sualp Tansan, hastası qazeteci Mehmet Ali Birand'la ölmeden bir qün önce yaptıkları s0n qörüşmeyi anlattı. Tansan, "Birand'ı klinikten qüle 0ynaya stent deqişimine y0lladım. Hastalıqında kötü bir bulqu y0ktu. Mehmet Ali Bey bizi beklemediqimiz bir yerden vurdu" dedi. Vatan qazetesi'nden Öznur Karslı'ya k0nuşan Tansan şu açıklamaları yaptı: TEDAVİSİZ 8 İLE 12 HAFTA YAŞARDI "Mehmet Ali Bey'de 2 yıl önce bana qeldiqinde karaciqerinde tümörler vardı. qenel durumu iyiydi. Kendisiyle ameliyattan bir qün önce qörüştük. "Habere çıkacaqım, şu stenti şimdi taktırmayayım" diy0rdu. 0 qün stent takılmadan s0n MR'ını çektik. Hastalıkla ilqili qerçek anlamda kötü bir bulqu y0ktu. Karaciqeri temizdi. Mehmet Ali Bey stentte tıkandı. Yani bizi beklemediqimiz yerden vurdu. Mehmet Ali Bey'i klinikten qüle 0ynaya y0lladık. Bu tür 0perasy0nlarda böyle s0nuçlar 0labiliy0r nadir de 0lsa. Birand'ın kalbinde hiç bir pr0blem y0ktu n0rmalde. Nasıl öldü bilmiy0rum."

Alıntı : yazete.com

0 yorum:

Kurtlar Vadisi Pusu 178. bölümde Polat Alemdar ortaya çıktı

Kurtlar Vadisi Pusu 178. bölümde Polat Alemdar ortaya çıktı

kurtar vadisinin son bölümünde yani 178. bölümünde maskelinin polat olduğunu öğrenmeyen çok az kişi kaldı peki polata ne oldu yangında yüzü yandımı neden yanma sahnesini çekme gereği duydular acaba necati şaşmaz diziden mi çıkacak plat alemdar rolunu başkasımı oynayacak sorusunu soranlar oldu benim düşüncem böyle birşey mümkün değildir senaristler 3 hafta polatsız kaldılar böyle bir yol buldular muhtemelen geçmişi gösterim bir kaç gün dinlendirildiğini gösterirler ve nasıl kurtarıldığı havada bırakılmamalı diye düşünüyorum gösterilmeli ki okadar polatsız kaldık bu bizim hakkımız :D

 178. bölümde neler oldu kısaca anlatayım

polat cahitle pusatla buluştu
ak saçlının dosyalarını sencerin eline geçmeden kurtardılar
polat aksaçlıyı boğulmaktan kurtardı ve kaçırdı
polat hastanelik oldu yanıkları yüzünden
dizinin son sahnesinde polat ve kızı elif karşılaştı oradada bitti dizi kısaca böyle birşey oldu ilerleyen bölümlerde daha can alıcı sahneler olacağa benziyor :D



0 yorum:

Güven Bana yarışmasında erkekler bayanlara güvenemiyor

Güven Bana yarışmasında erkekler bayanlara güvenemiyor

Geçen gün izlediğim güven bana yarışmasında isimlerini tam hatırlayamıyacam ama mavi saçlı bir bayan ve topsakallı bir beyfendi vardı yarışmada kız okadar basmıyacağını belittiki ama oğlan ilkinde bastı kızın ailesi korumaya aldığı için devam edildi ama bir sonraki soruyu bilince bu sefer oğlan tekrar bastı ve ödül 60 küsür binken 30 binde basıp 30 bin almış oldu her bastıığında bir bahane bulan erkek yarışmavı en son bahanesi 30 bin benim için iyi yapra aile geçindiriyorum oldu biliyorsunuz ki başka bir yarışmacıda kuran üzerine yemin edip düğmeye gende basmıştı sonraki çırpınışlarıda var hakkını yemiyelim paylaşmak istedi parayı filan ama formalite bunlar erkekler neden bayanlara güvenemiyor burası tartışılır  aslında :)

1 yorum:

Whatsapp kullanımı - Whatsapp replikleri - Whatsapp özellikleri

Whatsapp kullanımı - Whatsapp replikleri - Whatsapp özellikleri

arkadaşlar whatsapp programı tlflarda msjlaşmaya yarayan bir programdır bu program tlfun internet bağlantısı üzerinden çalışmaktadır tlfumuz sürekli internete bağlı kalarak anlık msjlaşma sağlar peki ama bu programın msjdan farkı nedir kısaca açıklayayım msjlar üst üste görünür kim ne yazmış unutmazsınız bir nevi msn tarzı yada yeni android tlflarda böyle  diğer özelliği normal msj dan daha hızlı bir diğer özelliği istediğimiz zaman resim video müzik atabilirsiniz farklı operatör derdi yok anlayacağınız kullanışlı bir program denemenizde fayda var bazı tlflarda neti kesme sorunu vardır bunuda virüs programıyla kesmemiz mümkündür

bir kaç whatsapp replikleri












1 yorum:

Kanada'da 110 Milyon yıllık fosil bulundu

Kanada'da 110 Milyon yıllık fosil bulundu

Kanada'nin F0rt McMurray kentinde bir y0l inşaatinda kazi sirasinda 110 mily0n yillik 0lduqu sanilan f0sil bulundu.

110 MİLY0N YILLIK F0SİL
Kanada`nin Alberta eyaletine baqli F0rt McMurray kentinde bir y0l inşaatinda kazi sirasinda 110 mily0n yillik 0lduqu sanilan f0sil bulundu.

Alberta R0yal Tyrrell Müzesi`nden Dr. D0nald Henders0n, qeçen ay s0nunda 0rtaya çikan f0silin incelemesinin tamamlandiqini açikladi.

DÜNYANIN EN YAŞLI DENİZ SÜRÜNqENLERİNDEN BİRİ
Dr. Henders0n, f0silin 110 ile 114 mily0n yaşinda, denizlerde yaşayan tam uzun b0ylu ve Mez0zik Zaman`in 3 alt bölümünden s0nuncusu 0lan Kretase Dönemi`ne ait bir pli0z0r (deniz sürünqeni) 0lduqunu söyledi.

Dr. D0nald Henders0n, pli0z0run kafatasi ve bir kanatçiqi dişinda iskeletinin tam 0lduqunu kaydetti.

F0silin, bölqede s0n 3 yilda bulunan 4. pli0z0r 0lduqu bildirildi.

PİL0Z0R NEDİR?
İlk bakişta timsaha benzeyen dev yirticinin kafatasi incelendiqinde, Jurasik ve Kretase dönemlerinde yaşayan bu "isirik makinesinin" qücünün k0layca qörülebileceqini anlatan pale0nt0l0qlar, kafanin üstündeki iki delikte bulunan yuvalardaki qözleriyle avina nasil 0daklandiqinin ve an0rmal qüce sahip çene kaslariyla açtiqi k0caman aqzindaki jilet qibi keskin dişleriyle y0luna çikan herşeyi çitir çitir yiyebileceqinin açikça qörülebildiqini belirtiy0rlar.

18 METRELİK DEV CANAVAR
Bunun yeryüzünde yaşamiş en k0rkunç yirtici 0lduqunu düşündüklerini belirten pale0nt0l0qlar, 2,4 metre uzunluqundaki kafatasini temel alarak, bu k0rkunç deniz canavarinin b0yunun kafadan kuyruqa 18 metreyi bulabileceqinin, bunun da bu yirtici yaratiqin en büyük deniz canavarlarindan birisi 0lduqunun altini çiziy0rlar.









0 yorum:

Crysis 3 Episode 1 fragmanı 1. bölüm videosu izle

Crysis 3 Episode 1 fragmanı 1. bölüm videosu izle

Bu çıkarılan episode 1 crysis 3 ün fragmanının ilk  bölümüdür o yüzden daha çok genel bir savaş gösteirlmiştir her türlü özellik kısa kısa gösterilmiştir ana üstünde durulan görünmezlik özelliğidir bilirsiniz ki en çoksevilen bu özelliktir benimd eçok hoşuma gidiyor açıkcası özellikle grafiklere bayıldım çok güzeller duyduğum üzere baya bir sistem gereksinimi isteyecekmiş zaten crysis 1 de de oyun çağ atlamıştı grafikler o yılki opyunların çok üstündeydi belkide şu andaki grafiklerin bu kadar güzel oluşunu crysis oyununa borçluyuzdur yada en azından bu oluşumu hızlandırmıştır işte karşınızda  video

 Crysis 3 : Episode 1 "a Town Hellt"

0 yorum:

Crysis 3 fragmanlarından 2. bölüm videosu izle (Episode 2)

Crysis 3 fragmanlarından 2. bölüm videosu izle (Episode 2)

Bu izleyeceğimiz video epside 2 yani 2. bölüm videosunun çıkma amacı bize kahramanımızın yay ve ok kullanımını göstermektir ynai ARROW :) biliyorsunuz ki bu arrow yani ok kullanımı diğer crysis serilerinde (crysis 1 ve crysis 2) yoktu yani bir özelliği bizlere tanıtıyorlar anlıyacağınız iyi seyirler.

Crysis 3 : Episode 2 "The Hunt"

0 yorum:

Crysis 3 seri videosu 3. bölüm hakkındaki yorumum ve videosu izle

Crysis 3 seri videosu 3. bölüm hakkındaki yorumum ve videosu izle

Crysis3 ün seri halinde piyasaya sürülen videolarının 3. bölüm videosu yayınlandı arkadaşlar bu izlemiş olduğunuz  yad aizliyeceğiniz videonun çıkma amacı bize Prophetin ağır silahlarla Nano Suitini nasıl kullandığını göstermek içindir.Kullanıcı adım crysis olduğu için bu oyunuda paylaşmasam olmaz değil mi :)

Crysis 3 | 7 Wonders Episode 3 "Cause and Effect"

0 yorum:

Metin2'de güçlü binek sistemi hakkında püf noktalar

Metin2'de güçlü binek sistemi hakkında püf noktalar


Bineqim Bana Nekadar Sadık Kalacak?
Bineklerin süresi 7 qündür.

Bineqimi Nasıl qeliştebilirim?
Öncelikle sen ve bineqin yükseltme için verilen şartları yerine qetirmek zQrundasınız.Seyis size qörev süresince rehberlik edecek bunun için parşömenlere ihtiyacınız var.Evrim Parşömeni (qenç Hayvanınızı Vahşi Bineqe dönüştürür).MutasyQn Parşömeni(Vahşi bineqinizi Cesur bineqe dönüşütürür)

Nasıl BQnus Seçerim?

qüç Bineqinizi deqiştimek istediqinizde Seyis size hanqi bQnusu seçmek istediqinizi sQracak.Canavarlara karşı dayanıklılık,deneyim,isabet ve savunma ve saldırı deqeri.Seçtiqiniz bQnus bineqinizde 1 levelde aktif Qlur.

Bineqi sürebilmek için kaç levele ihtiyacım var?

1 levelden itibaren bineqinizi sürebilirsiniz bu şekilde yaya Qlarak qitmeye kıyasla %3O daha hızlı Qlursunuz.

Bineqimi Nezaman qeliştirebilirim?
Eqer savaş atı sahibi iseniz(At seviyesi 11 level)ve 3O leve iseniz qenç hayvanınızı vahşi bir bineqe çevirebilirsiniz.erqen ve yetişkin binek için 5O level Qlmalısınız ve Asker at lisansınız Qlmalı(at seviyesi 21 lv)qeliştimeden önce satable bQyun açıklamasını Qkumak zQrundasınız.

Yavru hayvanımı direk Cesur bir bineqe dönüştürebilirmiyim?
Hayır.Tüm bölümleri sırası ile takip etmek zQrundasın.Seviye atlayamazsın.


Farklı Binek seviyeyelerinin etkileri nelerdir?
Yavru hayvan sizin %3O daha hızlı hareket etmenizi saqlıyQr.
Vahşi Binek 3 avantaj saqlıyQr; sürerken savaşabilmek,seçtiqiniz bQnusta %4O Qranında artışı;

- Canavarlara karşı qüçlü -> Vahşi: 3% / Cesur: 5%
- Exp Artışı -> Vahşi 3% / Cesur: 5%
- HP Artışı -> Vahşi: 3% / Cesur: 5%
- TP Artışı -> Vahşi: 25O / Cesur: 5OO
- Savunma-> Vahşi: 5O / Cesur: 15O
- Saldırı -> Vahşi: 3O / Cesur: 1OO

3. seviyede cesur binek %5O daha fazla hareket hızı saqlar bQnus deqerindeki artışın yanında savaş sırasında at skileri kullanma imkanı saqlar.


Püf NQkta:Bineqiniz kısa bir kullanım süresine sahip bu yüzden sertifikayı almadan önce önce parşömeni bulmanız akıllıca Qlacaktır.Bunu yapmak için Yılan vadisine ve devler diyarına ava qidin.



NQt:
Binekler sadece nesne markette deqildir ayrıca Qyun içindende sahip Qlma imkanınız bulunuyQr.
Almanya saatine Herqün saat 19.OO ve 21.OO arasında binek hayvanlarınin için metin taşlarında ve bQsslarda drQplar açılacak (Zindanlardaki metin taşlarında drQp mevcut deqildir).Tüm metin taşlarında bulmanız qaranti deqildir fakat bu saatler arasında drQplar aktif Qlacaktır.
DQlayısıyla buqünden itibaren herqün Rüzqarlık Sistemi Bineklerine düşebilecek.
Avın Keyfini Çıkarın..

1 yorum:

metin2 hesap güvenliği - metin2 item güvenliği alınacak önlemler

metin2 hesap güvenliği - metin2 item güvenliği alınacak önlemler

son zamanlarda online oyunlarda oldukça hesap ve item çalınmalarını duyuyoruz peki bu nasıl oluyor durduk yere herkesin hesabı yada itemi çalına bilir  mi çalınan itemlerimiz yada hesabımız için ne yapabiliriz ve bu itemleirn çalınmaması için ufak tiyolar verecem sizlere bu tiyoları nasıl verecem uzun araştırmalarım sonucunda yıllardır metin2 oyuncusu olarak takip ettim

Arkadaşlar öncelikler şifrelerimiz  durduk yere kimsenin eline geçmez burada bizler sorumluyuz girdiğimiz sitelere dosya aldığımız kişilere dikkat etmeliyiz.bazı hesap çalma yöntemlerini anlatayım

1. Bir site ismi verirler aynı metin2  yada diğer online oyunların teması kuruludur bedava ep gibi yada daha başka vaatlerle oraya giriş yaptırmaya çalışırlar id ve şifre girilince anında şifremiz karşı tarafın eline geçmiş olur ve bir bakarız itemler gitmiş

1.cevap: hiç bir zaman değişik sitelere metin2 şifrenizi girmeyiniz unutmayın ki bu id ve şifreyi gireceğiniz bir site vardır oda metin2.org dur bu adres olduğuna emin olun hatta tarayıcınıza sık kullanılanlara ekleyin bu siteye herzaman buradan giriş yapın

2. Konuştuğumuz kişiler yada indirdiğimiz dosyalar sonucunda birgisayarımıza casus yazılım yükleye bilirler ve hangi siteye giriş yapsak bu bilgisayarla tüm şifreler anında oraya gider bu dosyaları nasıl alırız oyundan eklediğimiz kişilerden ve bir yol daha gördüm adam konu açmış şu itemler satılıktır diye resim yerinede .rar sosyası içine sıkıştırmış biz resim sanıp rarın içindeki dosyaya tıkladığımızda pc miz elegeçiyor

2.cevap: Mail çalınmalarına karşı benim önerebileceğim googlenin maili yani GMAİL dir oyunu bu hesaba taşıyarak bazı sorunlardan kurtuluruz 2 li doğrulama diye bir sistem var tlf veriyorsun herhangi bir ücret yoktur birisi sizin şifrenizi bilse bile mailinize giremeyecektir çünkü maile girişte tlfa her seferinde ayrı bir şifre gelmektedir peki bu şifre sürekli biz bakarkende girecek mi diye sorarsanız hayır kutucuğu işaretleyince aynı pc den girişlerde 30 gün şifre istemeyecektir başka bir pc den girerseniz tlfa şifre gelecektir

3. oyun içinde item çaldırmak da oldukça uyguladıkları bir yöntem bir arkadaşımızın nicke benzeyen nick alıyorlar ve bizden item istiyorlar bizde gerçekte o arkadaşlara güvendiğimiz için itemi verip çaldırıyoruz.

3.cevap: Benim fikrim oyun içinde item alışverişiyapmayın arkadaşlar kendi güvenliğiniz için paylaşmayın iteminizi evet illaki sevdiğimiz item vereceğimiz kişiler olacaktır bunun içinde herzaman ticareti siz açın arkadaşınızı görün lwline bakın ona göre verin ozaman çaldırmalar son bulacaktır.

0 yorum:

Bioshock: Infinite için yepyeni resimler oyun içi ekran görüntüleri

Bioshock: Infinite için yepyeni resimler oyun içi ekran görüntüleri

Çıkmasına 2.5 ay kala irrational Games, Bioshock: Infinite için 4 yeni oun içi götüntü resimi çıkardı bioşok oyunu sevilen süper güçlü oyunlardadır oyun içinde silahla düşman öldürebildiğin gibi büyü yaparakta öldürebiliyoruz yani oynamaya değer bir oyun olduğunu düşünüyorum taktir sizin.






0 yorum:

Dungeonland Oyununun ilk satışları başladı detay ve video

Dungeonland Oyununun ilk satışları başladı detay ve video

ParadQx Interactive yaptıqı açıklama ile Critical StudiQ tarafından PC platfQrmu için qeliştirilen aksiyQn RPq Qyunu DunqeQnland'in ön satışlarının başladıqını duyurdu. Qyun, bir lunaparkta qeçecek. Tabii lunapark bildiqimiz lunaparklara benzemeyecek ve Qldukça ürkütücü Qlacak. ÇQklu Qyunculu kQQperatif Qlarak da Qynanabilen DunqeQnland, 22 Qcak 2013 tarihinde piyasaya sürülecek. Qyunu buradaki linkten 9.99$'a dQlara şimdiden ilk siparişleri vererek satın alabilirsiniz.

Oyun oldukça eğlenceli olacak gibi ufak çocuk oyunu gibi göründüğüne bakmayın eğlenceli oyunların çoğu böyledir dışardan baksan çocuk oyunu dersin ama oyuna başlayınca bırakamazsın :)



0 yorum:

Metin2 nesne market süreli itemleri hakkında kıyafet yüzük vs

Metin2 nesne market süreli itemleri hakkında kıyafet yüzük vs

Sevgili m2 oyuncuları bazı sorular var akıllarınızda nesne markette satılan süreli kostümler hilal yüzüğü  gibi eşyaları alıyoruz mazı arkadaşlar bu eşyalar bir kaç günlük nesne markette olduğu için bir kaç tane almak istiyorlar depolarında dursun süresi biterse depomdan alırım diyorlar böyle birşey mümkün değil arkadaşlar harcadığınız epe yazı çünkü süreleri nesne market depomuzdada olsa işleme başlıyor ve hepsi aynı anda başlıyor yani aldığımız tarihte süreleri aktif oluyor artık kaç günlükse ozaman biyiyor forumda bir konu gördüm 3 tane kostüm almış arkdaşın birisi hepsinin saati aynı anda başlamış bunda bir sorun yok çünkü hilel yüzüğü zamanında biz nesne market depomuzu hilal yüzükle doldururuz ve bu bizi ölümsüz yapar biliyorsunuz bir hilal yüzüğü özellikle bıçakçı ve bedenseli oldukça yenilmez yapıyor düz vuruşlarıda skilleride skil hızlarıda oldukça artıyor bu yüzden adaletsizlik olur.

0 yorum:

Metin2 de 105 Lwl sınırı gelecek mi 6. skiller açılacak mı ?

Metin2 de 105 Lwl sınırı gelecek mi 6. skiller açılacak mı ?



son zamanlarda 150 lvl sınırı gelecek diye söylentiler dolaşıyor bu konuda biraz araştırma yaptım aslında ben çokta geleceğini düşünmüyorum yani elbette gelecek ama bu yıl gelmez diye düşünüyorum tabi son zamanlarda oyun biraz duraksadı oyuncular azaldı yeni bir heyecan olsun diye serverler birleşiyor acaba diyorum lwl sınırı 105e yükselirmi bildiğiniz üzere şu anda 99 lwlde son buluyor lwl ler yani kim bilir belkide 105 lwl olur ama bu konuda bazı endişeler var 105 lwl olursa skil kaybı olanlar açamıyor gene peki ozaman ne olacak çünkü 6. skillerin gelmesi söz konusu ozamanda bilindiği gibi SURA ve SAMAN karakterlerinde 6 skil var NİNJA ve SAVAŞÇI karakterlerinde 5 skil var gerçi 6 skili olan karakterler seçmek zorunda kalıyor 6-7-8 değer verdikleri skil rakibe hasar vermemektedir kullanmıyorlar gibi birşey :)

Benim fikrim lwl sınırı artarmı bilinmez ama artması tararftarı hiç değilim artarsa bile 6. skiller açılırsa çok haksızlık olur sebebi ise zaten bıçakçı ve bedenseller oyunda açık ara öndeler oyunun etinden sütünden herşeyinden yararlanıyorlar bide6. skili açarlarsa çok güçlü olurlar çünkü KARABÜYÜ SURA lar ve SAMAN ların kasılması oldukça zordur ama bir bıçakçı ve bedensel  oldukça rahat kasıp lwllerini arttıra bilirler benim düşünceleirm bukadar arkadaşlar

0 yorum:

Zihinsel karakterinin güçlü beden (GB) skili perfect (P) açıkmalı mı ? metin2

Zihinsel karakterinin güçlü beden (GB) skili perfect (P) açıkmalı mı ? metin2

Bazı metin2 oyuncuları Güçlü beden GB sikilinin delici yeme oranını arttırdığını söylerler yada delici yerdiğin taktirde daha çok yiyorsun derler bunlar tamamen hurafedir gelin sizlere açıklayayım

Benim anlamadığım Bazı arkadaşlar nasıl hesap kitap yapıyorlar çözemedim defansın kaç olursa olsun yiyeceğin hasar aynıdır delici geldiği taktirde.

Birkaç Örnek vermek istiyorum

Defansı 1000 olan bir zihinsele hiç üzerinde savunma yokken başka bir karakter düz 500 vursun diyelim delici geldiği taktirde 500+1000=1500 vuracaktır

Şimdi bu zihinsel GB sini açsın GB side 400 defans verdiğini varsayarsak 1000 olan defansı 1400e çıkacaktır deminki rakip biz etekrar düz vurduğunda bu sefer sadece 100 vuracaktır ama delici geldiğinde bu karakter bize 100+1400=1500 vuracaktır

Demek istediğim biz zaten bu kadar hasar diyorduk delici sadece bizim defansımızı yok sayar defans düz vuruşları azalttığı için delici gelince bize bu hasar fazla geliyor aslında fazla değildir aksine bir karakter bize her vuruşunda delici vuramayacağına göre defans bize zarar değildir aksine yarar sağlar deminki örnekle netleştirelim isterseniz;

Bir karakterin bize 3 vuruşundan 1 tanesi delici geldiğini varsayarsak 2 düz 1 delici diye düşünürsek

Deminki zihinselin örneğinden yola çıkıyorum

Güçlübeden kapalı iken
500+500+1500 =2500
GB açık iken
100+100+1500=1700

görüldüğü gibi defans bize daha az hasar almamızı sağladı

1 düz 1 delici diye hesaplarsak
Güçlübeden açıkken 500+1500=2000
Güçlübeden kapalıyken 100+1500=1600

Gördüğünüz gibi defans bize yarar sağlıyor bunu sadece gb olarak düşünmeyelim defans veren herşey olabilir.

0 yorum:

Karanlık koruma %kaç zarar azaltır metin2

Karanlık koruma %kaç zarar azaltır metin2

metin2 oyuncular bilindiği üzere karabüyü şuraların karanlık koruması sürekli tartışılıyor üzerinde 70 ler 80lar 90lar yazıyor herkes sanıyor ki yazdığı değer kadar zarar azaltıyor sizce bu mümkün mü arkadaşlar tabikide değil o üzerinde yazan değer sp emme değeridir zarar azaltma değildir korumanın zarar azaltması  %33 dür bence daha az tabi ama %33 olarak sağlam şura kullanıcıları açıklıyorlar bu konu hakkında bilgilendirme yapmak istedim çünkü yanlış bilgilendirme oluyor.

Peki karabüyü şuraya neden en iyi savunma skili verilmiş ben açıklayayım bunun tek açıklaması bizim skillerimizde savuşturma yoktur yani rakip bize saldırdığında onu geri püskürtecek bir ateş vuruş skilimiz vardır düz vuramıyoruz hem yavaşız hemde rakibe vurduğumuz işlemiyor skilden başka birşeyimiz kalmıyor rakip bize kum torbası muhamelesi yapıyor bu yüzden koruma skili olmak zorundadır.

0 yorum:

Metin2 Delici vuruş nedir delici vuruş ne işe yarar

Metin2 Delici vuruş nedir delici vuruş ne işe yarar

Metin2 de delici vuruş çok tartışılan bir konu kimisi der defansı sıfır sayar kimiside der vurduğumuz damage  + defans der neyse ayrıntılı açıklayayım ama öncelikle delici nasıl yapılır onu anlatayım delicinin en önemli kaynağı cennet gözü kolyedir +9 olduğu taktirde %20 delici vermektedir savaşçıların ve ninjaların vazgeçilmez kolyesidir sonra delici için ay ışıklarından çıkan delici isabet özelliği buda %20 delici vuruş vermektedir ve özellikle silahlarada %10a kadar delici vuruş gelmektedir yada bileziklere efsun atılarak ve delici vuruş şebnemlerlede yapılabilir sim suyu %10 delici vuruş vermektedir ve bu dönüştğrerek pembe şebnem yapabiliriz bunun oranıda %20e kadardır.

Şimdi geledim delici vuruşa

arkadaşlar size kısa ve öz bir anlatım yapmak istiyorum delici vuruş devansı sıfır sayar ve okadar vurmamızı sağlar kısacası budur diyelim defansımız hiç yok yani 1 lwl çar bu adam bize düz 2000 vurur yani delici gelmez :) diyelim bu karakter 70 defansı 1000 olsun bu adam bize dafansımızdan dolayı bize sadece 1000 vurabilir işte bu kısımda delici ortaya çıkıyor delici isabet ederse bu oran direk 2000e çıkıyor yani o defanstın azalttığı 1000i yok sayıyor bu kadar basit arkadaşlar.

Oyuncular arasında bir hurafe var ne kadar çok defans okadar çok delici yersin daha çok hasar alırsın öncelikle öyle birşey yoktur arkadaşlar defans delici yeme oranımızı ne azaltır ne arttırır size bir örnek vereyim diyelim Güçlü beden bir karakter oynuyorsunuz gb si 400 defans olsun diyelim bu adamın normal defansıda 1000 diyelim şimdi gb açmadan birisi bize düz vursun 500 vursun delici vurursa bu 500+1000= 1500 olacaktır tmm buraya kadar anlamışsınızdır şimdi bu gb yi açsın defansı otamatikmen 1400 oluyor bize 500 vuran rakibimiz bize tekrar vursun bu sefer bize 100 vuracaktır delici gelirse bu 100+1400 = 1500 yani herhangi bir artma söz konusu değildir.


Demek istediğim şudur kimsede %100 delici olmadığı için defans br handikap değildir hatta kar bile sağlar bir adam bize 3 vuruştan 1 tane delici atıyorsa bu bizim karımızdır biz ortalama daha az hasar alırız.

1 yorum:

Metin2 Kritik vuruş nedir kritik ne işe yarar

Metin2 Kritik vuruş nedir kritik ne işe yarar

Kritik vuruş bir nevi güçlü vuruştur arkadaşlar vurduğumuz değerin 2katını vurmamızı sağlar diyelim 2000 hp götürüyorsak kritik gelirse bu 4000 olmaktadır oeki bu kritik nasıl gelir nelerden gelir daha doğru öncelikle kritik veren bilezik mevcuttur cennet gözü bilezik +9 olduğu taktirde 10 kritik vermekter sonra nelerden gelir silaha efsunla gelebilir başka nelerden gelir derseniz bitkilerden yapılabiliyor %20 kritik veren yeşil şebnem ve onun yapılmasında kullanılan  %10 değerindeki  Dok suyu  bunlar toplamda  %30 krıtik eder ve en önemli kritik yapma şamanlardır ejderha gücü şamanlarda halt tabiriyle kutsamacı yada kritikçi şamanlar g1 seviyesinde biraz zekayla  %40a kritik vermektedir unutmamak gerekirki birde ay ışıklarından çıkan kritik isabet efsunu vardır bununlada %20 krtik elde edebiliyoruz süresi 10 dk olup ölüncede kaybolmamaktadır

Kritiğin faydası her zaman vardır özellikle yüksek damageli skillerimize kritik geldiğinde öldürücü olabiliyor adamları tek skilde bile götürmemiz mümkündür :)

0 yorum:

Metin2 güç ve yarı insan kıyaslaması 12 güç 8 yarı insan

Metin2 güç ve yarı insan kıyaslaması 12 güç 8 yarı insan

Arkadaşlar m2 oyununda son zamanlarda yarı insan tartışması var kaç yarı kaç güce denk geliyor tartışması aldı başını gitti kimi 5 yarı 12 güce eşit diyor kimisi 8 yarı  12 güce eşit diyor bu konu hakkında yorumlar var araştırmalar var size bir kaç araştırma göstermek istedim.

1.] Bunu hesaplamak icin 2 karakter kullanıldı.saldırıyı yapan karakterde ilk Qnce +0 geniş kılıç ile 5 vurus daha sQnra geniş kılıc + 9 abQnQz kupe ile 5 vurus en sQnda geniş kılıç + 10 yarı insanlı kask ile vuruş yapıldı.

2.] 5 Vurustan Qlusan bu 3 ayrı saldırı denemesininde Qrtalamaları alındı.

3.] SQnra bu deqerler arasında önce sadece kılıç ile atılan deqer ile kılıç + 9 abQnQz ataqının arasındaki farkı bulundu,daha sQnra ise sadece kılıç ile atılan deqer ile 10 yarı ınsanla atılan deqer arasındaki fark bulundu.

4.] Sadece kılıc Deqeri ile Kılıc + 9 AbQnQz arasındaki farkı 12 ye bölüp 1 qücün kaç saldırı deqeri Qnu bulmaya çalışıp bulundu (19.7)

5.] Kılıc ile kılıc + 10 yarı insan arasındaki saldırı farkınıda 10 a bölüp 1 yarı ınsan = kaç saldırı deqeri Q bulundu (28.3)

6.] Simdi 1 qüç = 19.7 saldırı deqeri Qlduquna qQre 12 qüç = 236 saldırı deqeri,bu deqeri 1 yarı insanın saldırı deqeri Qlan 28.3 e bölüyQruz 236:28.3=8.33 cıkıyQr

SONUÇ Qlarak : 8 yarı insan 12 qüce eşit QluyQr

0 yorum:

Metin2 Lider Notu görevi 90 lwl biyolog görevi %10 yarı insan veriyor mu ?

Metin2 Lider Notu görevi 90 lwl  biyolog görevi %10 yarı insan veriyor mu ?

Sevgili metin2 oyuncuları öncelikle Lider notu ne zaman vermeye başlanır onu anlatmak isterim lider notu görevi 90 lwle gelince ve diğer biyolog görevlerini yapmış olduğumuz taktirde lider notu görevine başlaya biliyoruz 50 tane lider notu veriliyor 24 saatte 1 tane olmak üzere.Peki bu notlar nerden düşer boslardan düşüyor bos kesiyorsunuz şansa bağlı düşme olasılığı her kestiğimizden düşmüyor ama size ufak bir ayrıntı vereyim kaptınaktaki karanlık liderlerden çok daha iyi not düşürebilirsiniz her ch de1 lider oluyor ve bu lideri kesince içinden bir lider daha çıkıyor buda toplam 8 bos kesmiş oluyorsunuz bu boslar 1 saatte tekrar çıkıyor sürekli not düşürebilirsiniz unutmöayın ki üzerinizde lider notu yoksa not düşer yani düşürünce şamanınıza yada başka çarınıza notu veriniz.

Gelelim bu görevi bitirince bize ne özellik verdiğine %10 yarı insan vermektedir tabi yazısında yarı insan yazmaz %10 pvp yazar aynı hesaba gelmektedir anlayacağınız :) ufak bir video paylaşayım sizlerde anlayın bu videoyu netten buldum benimle alakası yoktur


90 lvl lider notu biyolog görevi %10 olarak veriliyor? 

%10 veren video

 Peki şimdiki video da neden %8 veriliyor metin2 oyunu bu aralar her güncellemede bir başka sorunla karşımıza geliyor



Bu sorun hakkında bir açıklama olmamıştır ama çeşitli söylentiler vardır oyuncular tarafından bir kaç açıklama zaten %10 yazıyordu ama %10 vermiyordu yazım hatası kimiside oyun değişiyor eskiden yüzükler %50 exp den fazla verirdi şimdi %50 veriyor gibi kimisi oyun bugu diyor bakalım görelim nasıl bir açıklama gelecek

1 yorum:

Kurtlar vaidisi pusu mematinin geri gidecek mi ? söylentiler

Kurtlar vaidisi pusu mematinin geri gidecek mi ? söylentiler

Arkadaşlar bundan bir kaç bölüm önce kurtlar vadisi pusuya memati geri girecek söylentileri oldu peki bu söylentiler nasıl oldu dizide ölen adam nasıl diziye girebilir acaba öldü mü gösterildi yoksa gerçekten mi öldü bunlar tartışılıyor peki neden tartışılıyor bu dizide bizler çok şaşırtıldık kafalarda acaba bu oyun mu sorusu var bide mematiyi çok sevdiğimiz için hep girmesini istemişizdir ama bir sahne oldu ki işte o sahneden bir resim paylaşıyorum bu resim aynı memati diyen okadar çok insan var ki şahsen bende benzettim ama girecek mi bilinmez inşallah girer memeti diziye ayrı bir tad veriyordu :)



0 yorum:

The Showdown Effect videosu izle ve oyun hakkındaki yorumlarım

The Showdown Effect videosu izle ve oyun hakkındaki yorumlarım

 ParadQx interactive, Maqicka'nin yapimcisi ArrQwhead qame StudiQs tarafindan PC platfQrmu için qeliştirilen The ShQwdQwn Effect'in yeni videQsunu çıktı. iki bQyutlu Qlarak yapılan ve Qyunda multiplayer olarak arenalarda savaşlar yapabileceksiniz. Qldukça zevkli ve eqlenceli Qlacak diye düşünüyorum Qyunda hemen hemen her özelliği özelleştirebileceğiz. 2013de çikarılmasi beklenen Qyunun videQsunu siz sevgili oyuncularla paylaşıyorum.


0 yorum:

Devil May Cry: Dante sinirli ve öfkeli, hemdeçok öfkeli ve sinirli video 2013

Devil May Cry: Dante sinirli ve öfkeli, hemdeçok öfkeli ve sinirli video 2013


CapcQm DMC'nin cıkısına cQk az kala Dante'yi ve yeni görüntüsünü tekrardan hafızamızda yer etmek icin CqI bir oyun içi videQ yayınladı. Dante'nin kızgınlığını,sinirini,Qfkesini ve qenc halini bu süper videQdan qQrebilmek icin alın bakın izleyin... Dante karakteri oldukça karizmatik bir karakterdir bundan önceki oyununu zevkle oynadım ve oldukça zevk almıştım oynanışı zevkli ve karizmasıda bizi oyun oynama teşvik ediyor bu yeni oyunda oldukça eğlenceli olacak diye düşünüyorum

 

0 yorum:

Metin2 bedensel Kılıç Çevirme Perfect master (P) resimleri görselleri

Metin2 bedensel Kılıç Çevirme Perfect master (P) resimleri görselleri

evet arkadaşlar sevgilimin bedensel çarı var uzun uğraşlar sonucunda onun skillerinide açmaya karar verip ruh taşı okumaya başlamıştık önceden sadece hava kılıcı p di şimdi ise çevirme p oldu burada en çok zorlandığımız kısım zen fasülyesinin oldukça pahalı olmasıydı o yüzden çarı saatlerce bekletmek zorunda kalıyoruz ama emeklerimize değdi ve kılıç çevirme skilimz perfect master oldu darısı hamle ve öfkeye inşallah işte size bir kaç kılıç çevirme görselleri yani resimleri bu resimleri ben çektim asıl amacım sevgilime göstermekti ama buradada paylaşıp konu değeri olacağını düşündüm :)






3 yorum:

xfire programı kullanımı xfireye video eklemek upload

xfire programı kullanımı  xfireye video eklemek upload

Arkadaşlar öncelikle xfire sitesine giriyoruz sitemiz xfire bu siteye girdikten sonra üyelik sayfasından öye olmak gerekiyor üye olduktan sonra Bu adresten xfire download xfirenin programını indiriyoruz işlem bundna sonr açok basit programı pc mize kuruyoruz ve üyeliğimizi giriyoruz.


Şimdi yapmamız gereken bir işlem var tools bölümünden optionsa giriyoruz ve video bölümünden oyunlardan aldığımız videoları bir klasöre koyuyoruz ve o klasörü browserden gösteriyoruz artık o klasördeki tüm videoları xfire programı görecektir oke diyoruz ve programs ayfasına geçiyoruz.

Şimdi sol alt bölümde sıralanmış şekiller var o şekillerden alttan 2. olan yani video resmi olan şekle tıklıyoruz ve videolar çıkıyor 3 tane başlık var;

1.Soruca videos (ham video dosyasıdır )
2.Encoded videos (uplad edilen videonun sıkıştırılmış versiyonu az yer kaplar)
3.Remote videos (buda sitesine eklediğimiz videolar)

şimdi video çektiğimiz video genellikle source videosta çıkar oradaki videonun üzerine sağ tıkladığımzıda özelliklerde upload videos diyerek upload sekmesine girebiliriz yada remove direrek videoyu silebiliriz ben upload etmeyi gösteriyorum şu anda silmek kolay :)

Upload sayfası açıldışimdi ne mi yapacağız başlık girecez açıklama girecez tag girecez resimi program oluşturuyor ordan seçecez ve hangi oyunsa yada fark etmez ordan bir seçenek seçip upload diyecez sonrası kolay sadece bekliyeceğiz :) ben genellikle upload ettikten sonra ham videoyu siliyorum çok yer kapladığı için  encoded video kalıyor sadece görüntü çok bozulmuyor zaten xfiredekide sağlam orda birşeyolmaz bu arada upload ederken videolar küfür içeriyorsa yada sadece üyeler görsün istiyorsanız +18i işaretleyerek sadece üyelere gösterebilirsiniz xfireye üye olmayanlar videoyu göremeyecektir.

0 yorum:

oyunlardan video çekmek ve ve sitelere upload kayıt etmek

oyunlardan video çekmek ve ve sitelere upload kayıt etmek

Arkadaşlar size benim kullandığım 2 programı tanıtmak istiyorum 1. si fraps 2. si HyperCam 2 bu programlarla oynadığımız bir oyunun videosunu alabiliyoruz yada özellikle online oyunlarda kanıt niteliği olsun diye bu videoları alıyoruz frapsın kullanımı oldukça basittir ama biraz pc yi kasıyor ve çektiği videolar ham olduğu için oldukça yer kaplıyor 1 dk lık video 1 gb bile oluyor bu yüzden haypercam2 yi kulalnıyorum bu biraz daha az yer kaplıyor ve istediğimiz gibi ayarlama yapabiliyorum bu aldığım videolar youtubeye yada xfire atabiliyoruz ben oyun için daha çok xfireyi öneriyorum çünkü xfireden indirdiğimiz uploaderle çok daha kolay ekleme yapabiliyoruz eklediğimiz videoyu bizim için daha ufak halede getirip yedekte saklamamızı sağlıyor şimdilik bu kadar ileride ayrıntılı anlatımlaırm olacaktır

fraps programının demo versiyonu ile sadece 30 sn video kayıt yapabilirsiniz  ful versiyonunu alırsanız sınırsız olarak kayıt yapıyor

Haypercam 2 programıyla sınırlama yoktur direk sınırsız kayıt yapabilirsiniz.

0 yorum:

Razer Sabertooth Xbox 360 Kolu devrim yapacağa benziyor

Razer Sabertooth Xbox 360 Kolu devrim yapacağa benziyor


RAZER YENİ KQNSQL Kolu İLE QYUN ALANINDAKİ DENqELERİ DEqİsTİRİYQR

Razer SabertQQth XbQx 360 Kolundaki Alti Ekstra Duqme ve QLED Ekrani Qyunculara Buyuk Avantaj Saqlayacak

kainatın yuksek perfQrmansli Qyun sistemleri, dQnanim ve yazilim lideri Razer™, XbQx 360 icin SabertQQth Elit Qyun Koluni piyasaya suruyQr.

Razer SabertQQth siradisi bir XbQx 360 Kolu. kolnin her iki Qmzunda ikiser tane, alt kisminda ise cikarilabilir iki duqmeden Qlusan alti ekstra duqme sayesinde Qyuncular istedikleri duqmelere kQlayca farkli qörevler atayabilecekler. QLED ekrani sayesinde kolnin bir cQk özelliqi rahatca kisisellestirilebilecek. Qyuncular cQk islevli duqmelere yeni qörevler atayabilecek, analc kQlun hassasiyetini ayarlayabilecek ve prQfiller kaydedebilecekler= tum bu deqisiklikler ekranda qörsel Qlarak da takip edilebilecek.

Kisisellestirmeyi daha da ileri tasimak uzere Qyuncular cihazdaki diqer kQntrQlleri de erqQnQmik bicimde parmak uclarina yerlestirilen cQk islevli duqmelere atayabilecekler. Razer SabertQQth’un tasarimi hareket hizini arttiracak, yQrqunluqu azaltacak, daha isabetli ve rahat bir Qyun deneyimi icin dcal el durusunu destekleyerek kQnsQl Qyuncularina buyuk avantaj saqlayacak.

Turnuva seviyesindeki Qyuncular icin dayanikli ve quvenilir bir kol rakiplerle basa cikabilme acisindan sQn derece önemlidir. Duqmeler, tetikler ve analc kQllar icin kullanilan malzemelerden, siki kalite kQntrQl testlerine kadar yapilan tum islemler Razer SabertQQth’un Qyunlardaki hakimiyetinizi surdurmenizi qarantilemesini saqlamaktadir.

kolunun bir diqer özelliqi de kola sıki bicimde vidalanmis, cikarilabilir, hafif kablQsu. Ayrica Qyuncular Razer SabertQQth’u, örulu fiber kablQsuyla birlikte, beraberinde qelen tasima kutusunu kullanarak quvenli bicimde tasima imkanina da sahip Qlacaklar.

Razer SabertQQth prQfesyQnel eSpQr takim ve Qyunculariyla birlikte qelistirilmistir. Team EpsilQn, Quantic qaminq ve Team PrQphecy qibi unlu takimlar kolnin Qnay asamasinda qörev almis, qelecek turnuvalar icin Razer SabertQQth ile antrenmanlara baslamislardir.

Razer kurucu Qrtaklarindan, CEQ ve yaratim direktöru Min-Lianq Tan sunlari söyluyQr= “Razer Qnza TQurnament EditiQn, XbQx 360 Qyuncularina buyuk avantaj saqlamisti. simdiyse Razer SabertQQth ile bu avantaji daha da ileriye tasiyQruz. Yeniden ayarlanabilir cQk islevli duqmeler, QLED ekrani, diqer herhanqi bir cihazdan cQk daha fazla kQntrQl seceneqini, rahatliqi bQzmayan özel bir tasarimla birlestirdik.”

XbQx 360 icin Razer SabertQQth Elite Qyun Kolu Hakkinda

XbQx 360 icin Razer SabertQQth Elit Qyun Kolu, ödullu XbQx 360 Kolunin buyuk ölcude qelistirilmis versiyQnudur. Rahatliqi bQzmayan özel tasarima, ileri derecede kisisellestirme ve kQntrQl seceneklerine sahiptir.

Razer SabertQQth Terfi Prcrami

Razer, Razer SabertQQth Terfi Prcrami ile Qyun camiasina tesekkurlerini sunuyQr. Razer Qnza veya Qnza TQurnament EditiQn Qyun kollarina sahip Qlan Qyuncular RazerStQre uzerinden XbQx 360 icin Razer SabertQQth elit Qyun Koluni satin alirken indirim icin kupQn sifresi kullanabilecekler. Bu kollarin sahipleri Razer Qnza veya Qnza TQurnament EditiQn kollarinin seri numaralarini Qnayladiklari anda indirim sifresini e-pQsta yQluyla alabilecekler.

Razer SabertQQth Terfi Prcrami hakkinda daha fazla bilqiyi http=//www.razerzQne.cQm/sabertQQth/step-up adresinden alabilirsiniz.

cikis= Tum dunya – Qcak 2013

Razer SabertQQth hakkinda daha fazla bilqi almak icin lutfen http=//www.razerzQne.cQm/sabertQQth adresini ziyaret edin.

urun Özellikleri

· 2 adet cQk islevli Qmuz duqmesi (MFB)
· 4 adet cikarilabilir, cQk islevli tetik (MFT)
· 4 adet aydinlatmali, HyperespQnse aksiyQn duqmesi
· Özellik kisisellestirmeleri icin QLED ekrani
· Kaymaz yuzey
· Hizli cikarilabilir USB kQnnektöru
· cikarilabilir, 10 ft./3 m hafif, örulu fiber kablQ
· Tasima kutusu
· 2.5 mm mikrQfQn ucu
· Yaklasik bQyutlari= 110 mm / 4.33 in. (boy) x 154 mm / 6.06 in. (en) x 57 mm / 2.24 in. (yukseklik)
· Yaklaşık ağırlığı: 288 g / 0.63 lbs

0 yorum:

Demon's Souls PS Storede 20$'a satılacak

Demon's Souls PS Storede 20$'a satılacak
Simdiden kült halinde olan yeni nesilin belki de enzorlu oyunu Demon's Souls 8 Ocakta US Playstation Store'da 20$ ücretiyle satışa çıkacak. sunada Avrupada satısı için herhangi 1 çalısma olmamıs tabiki Namco bu ne yapacağı hiç belli olmaz.Yeni nesilin güzel oyunlarından bir tanesi fiyatınında 20 dolar olması bizim için alması dahada kolay hale gelebilir.

0 yorum:

Tomb Raider Multiplayer detaylı anlatım

Tomb Raider Multiplayer detaylı anlatım

Bu yıl Yen1 Tomb Ra1der oyunu 1c1n duyuruLan cokLu oyuncu kısma da1r 1Lk detayLar belli oldu. MuLt1pLayer kısmını Deus Ex'1n de cokLu oyuncu böLümüyLe 1Lg1Lenen E1dos MontreaL karşıladı.

ÖyLe düşünüyorum  k1 en azından Team Deatmatch ve Rescue (KURTARMA) adı aLtında oynanı5 türLer1 oLacak. Bunun yanında artık neredeyse tüm onL1ne oyunLarda oLan deney1m kazanarak sev1ye atLama ve karakter özeLLe5t1rme secenekLer1 yer aLacak.

Team Deathmatch kısmı Lara ve saq kaLan d1qer arkada5Larının adada kar5ıLarına cıkacak tehL1keLere kar5ı kapı5tıkLarı b1r oyun modu oLacak. Har1taLarda yıkıLab1L1r cevre, katman s1stem1 ve özeLL1kLe tuzakLara d1kkat cek1L1yor.

Rescue böLümü 1se b1r takımın beLL1 b1r m1ktarda saqLık paket1n1 hedef böLgedek1 yaraLıLara yet15t1rmeye caLı5ması, d1qer takımın 1se bu yardım sever gencLer1 engeLLemes1 üzer1ne kuruLmu5.

D1qer oyun türLer1 üzer1ne henüz b1Lg1 ver1Lmem15 oLsa da E1dos'un verd1q1 ufak 1pucLarına göre b1r adet "macera" ve "ke5fe yöneL1k" b1r oyun türü de oLacaqı A51KAR. Square En1x yen1 gözdeLer1n1n cıkı5 tar1h1n1 [ 5 Mart 2013] oLarak verm15 durumda. Hayd1 hayırLısı olsun.

1 yorum:

Maskeli fedai polat mı pusat mı ? Kurtlar Vadisi Pusu

Maskeli fedai polat mı pusat mı ? Kurtlar Vadisi Pusu
Kurtlar vadisinde dün akşam çok değişik gelişmeler oldu ama kafalarda kalan tek soru acaba maskesi fedayi polat mı yoksa dizinin sonundaki pusat mı olduğuydu bu konuda çeşitli söylentiler var ama genel kanı 175. bölümde yani bir önceki bölümde maskelinin olduğu yerde bomba patlarken pusatın cahit leyla ve abdülheyle birlikte olduğuydu yani maskeli bence polattırölmedi bu bir plan bakarsınız ileride memati bile diziye geri döner ve bunun plan olduğunu anlarız şaka bir yana özledik mematiyi alışamadık yokluğuna bu arada necati şaşmazıda tebrik ederim evlendi aile babası oldu :)

0 yorum:

Sniper Ghost Warrior 2 çıkış tarihi ve ilk videosu izle

Sniper Ghost Warrior 2 çıkış tarihi ve ilk videosu izle

 Sniper Ghost Warrior 2, 12.03.2013 tarihinde bu kez gerçekten bizlerle buluşacak diye duyurdu geliştirici ekip City Interactive. Bildiğiniz üzere Steam'de sürekli olarak gerilere atılan ve ertelene ertelene bizi hayal kırıklığına uğratan oyun için bu kez kesinlikle bir erteleme olmayacağının garantisini verdiler. 1. oyunu oynadım oyun gayet başarılıydı oynanılı güzel sniperle gerçekten ateş etme hissi veriyordu umarım bir değişiklik olmaz oyun dahada geliştirilmiş şekilde karşımıza çıkar işte karşımızda oyun videosu



0 yorum:

Güven Bana yarışmasında yemin bile fayda etmiyor

Güven Bana yarışmasında yemin bile fayda etmiyor

Arkadaşlar duyduğumda bende inanmadım ama okuyunca anladım ki doğru bir olay :(

Güven bana yarışmasını biliyorsunuz 2  kişi birlikte yarışıyor çeşitli turlarda oturdukları koltuklar yaklaşıyor birbirlerine yaklaştıkça kazandıkları para yükseliyor kim önce basarsa çoğunluğu o alıyor nerede basarsa artık kimse basmazsa düğmeye yarışmaya devam ediyorlar bayan ve erkek yarışmacılar aileleirn yanına giderken Kuran üzerine yemin etmesine rağmen geldikleirmde toplam kazanılan 75 bin tl di 72 bin tl ye geldiğinde Kuran üzerine yemin eden adam düğmeye basıyor ve 72 bin tl yi alıyor çok şaşırdım açıkcası neden kuran üzerine yemin ederler bir para için aklım almıyor yarışmacı bayan bu konuda çok üzülüyor kuranı neden karıştırdın diye isyan ediyor ben inançlı biriyim kuranı duyunca onu yarı yolda bırakmak istemedim diyor para insanı ne hallere getiriyor ilginç...

0 yorum:

Max Payne 3 oyunu düşüncelerim - MaxPayne3 genel özellikler

Max Payne 3 oyunu düşüncelerim - MaxPayne3 genel özellikler

Öncelikle oyun oldukça yer kaplıyor kurduktan sonra 30 gb yer kaplıyor hd yi zorluyor anlıyacağınız :) tabi bu kısım çok önemli de değil günümüzde zaten hd sıkıntısı çok olmuyor neyse oyuna kısaca değinmek istiyorum oyunumuz oldukça güzel ve gerçekçidir ben şu anda oyunun yarısında bulunmaktayım eski maxlerden farkı orada daha çok çatışma ve daha esrarengiz bir ortam vardı karanlıktı bu biraz daha gerçekçi olmuş ben oldukça beğendim özellikle ağır çekim modları insana ayrı bir tad veriyor.

Max Payne 3 oyununu oynamanızı kesinlikle öneririm bir kaç resim sizlerle :)




0 yorum:

Metin2 Büyülü silah şura dehşet bugu var mı yok mu ?

Metin2 Büyülü silah şura dehşet bugu var mı yok mu ?

Arkadaşar ben bir karabüyü oyuncusuyum ama büyülü silahtanda anlarım öncelikle şu anda bug olmadığını düşünenlerdenim eskiden derseniz evet vardı ama şimdi bug mug yoktur dehşet skili çok özellikli bir skildir özellikerini kısaca yazayım


Dehsetin özelliği Okların mısss gelme özelligi : çalısıyor
Agrasif slotlar göremiyor : calısıyor
Düz vuruşlar azaltıyor : calısıyor
delici az yeme özelliği : calısıyor
skil azaltma özelliği : dehsette bu özelliq yok zaten olmasıda mümkün değildir

Dehşetteki zarar azaltma özelliği %37 dir düşünsenize bir karabüyünün korumasından daha iyi bir skil haline geliyor böyle birşey olsaydı herkes büyülü silah oynardı kasması mükemmel metin kesmesi süper adam kesmeside bana göre oldukça iyi bide bu olursa yemede yanında yat olmaz mı sizcede :)

0 yorum:

Metin2 server birleşimi hakkındaki düşüncelerim ve genel bilgiler

Metin2 server birleşimi hakkındaki düşüncelerim ve genel bilgiler

Metin2 de neredeyse 1 yıldır serverler birleşecek söylentileri var bunu oyun yetkilileride belitti ama bir türlü nezaman birleşecek hangi serverler birleşecek açıklanmadı buna oyuncuların kafasında sorular olmaya başladı işte bir kaç soru ve cevap

- Hangi sunucuların birleşeceği henüz belli olmadı

- Nick sorunu aynı nicke sahip kullanıcılar lwli ufak olan nick değiştirecek diyelim 1.server  ve 2. server birleşti aynı kullanıcı adı var diyelim crysis adında 2 kişi var birisinin lwl 70 birisinin lwl 90 olsun bu 2 kişiden birisinin nick değişecek 90 olan aynı nickte kalırken 70 olan isim değiştirilmeden oynayamıyacak

- Oyun içinde evli olunca sw ler birleşince gene evli kalabileceksiniz

- Arkadaş listesi silinecek yeniden ekleriz artık :)

- Loncada en az 5 kişi varsa loncalar kalacak

- İtemlerimiz yanglarımız eplerimiz aynen eskisi gibi duracak kaybolma gibi birşey söz konusu değildir

- Oyuna kayıtlı olduğu Mail şifresini bilmeyenler oyuna devam edemeyecekler o yüzden destek sistemini kullanıp mail değiştirmeye çalışsınlar

- Her karaktere bayrak atma özelliği verilecek bir kereliğine mahsus istediğimiz bayrağa geçecez

Şimdilik bu önemli bilgileri veriyorum arkadaşlar umarım işinize yarar


0 yorum:

Farcry 3 nasıl oyundur oynanışı nasıldır Farcry 3 kıyaslaması

Farcry 3 nasıl oyundur oynanışı nasıldır Farcry 3 kıyaslaması
Son zamanlarda zevkle oynadığım oyunlardandır Farcry3 oyunu oynaması zevkli gerek silahlar gerekse düşmanlar oldukça eğlendiriyor insanı ormanda vahşi hayvanlar saldırıyor düşmanlar cabası oyunun en güzel yanıda Gta oyununa benzemesi açık dünya oyunu gibi buda açık orman oyunu olarak adlandırabilirim :) Kısaca biraz oyuna değinmek istiyorum öncelikle oyun açık orman oyunu istediğimiz yere gidiyoruz kimseyi takip etmek zorunda değiliz istediğimiz yere istediğimiz şekilde gidiyoruz arabalar sürüyoruz tekneler gemiler sürüyoruz ormanda gezerken hayvanların saldırısına uğruyoruz :) ormanda gezerken M tuşuna basıldığında harita beliriyor biz bu haritalardan kırmızı bayraklı yerleri basıp orayı alıyoruz aldığımız bayraklar bizim oluyor ve düşman bayraklı kimse olmuyor biz kimmiyiz yerli halk :)aldığımzı yerlerde hayvan görevleri oluyor onları yaparak özelliklerimizi geliştire biliyoruz ilk başlarda 1 silah alabiliyorken ileri seviyelerde özellikleirmizi geliştiriyoruz 4 silah taşıya biliyoruz mermi sayımızı arttırıyoruz bomba sayımızı canımızı arttırabiliyoruz çeşitli adam bıçaklama özellikleirinide açıyoruz anlıyacağınız çok yönlü bir oyun oynanışı uzun ana ve ara görevler var buda uzun soluklu bir oyun haline dönüşüyor :) sırf hayvan vurmak için bile oyuna girip oynayabilirsiniz :D

0 yorum: