Büyülü Silah Sura karakter gelişimi skil ve statü dağılımı Metin2

Büyülü Silah Sura karakter gelişimi skil ve statü dağılımı Metin2

Atkif Bir büyülü silah kullanıcısıyım tabi bu aktiflik metin çarından ibaret ama büyülü silahları oldukça iyi tanırım.

Öncelikle bir kaç bilgi vermek istiyorum
Büyülü silah şuralar güçlerini neredeyse her statüden alırlar başlıca sp den str den dexden alırlar defans ve hp de hp den aldıkları için bu 4 statüde bu karaktere yaramaktadır 91 lwlden sonra statü dağıtamadığımız için bazı sıkıntılar olmakta bu karakter için o yüzden herkes hp den eksiltip diğer statüleri full yapmaya çalışıyorlar buda hp ve defans açığı yaratıyor.
Eskiden lwl sınırı 99 olduğu için büyülü zırh yada dehşeti açamıyorlardı genbelde zırhı açmıyorlardı bu yüzden defans sıkıntısı oluyordu ama artık bu sorun fazla kalmadı çünkü yeni zırhlarda oldukça defans var ve büyülü zırh skillerini perfect yaptıkları için defans oldukça yerinde oluyor.


Büyülü SilahSura skil sıralaması


öncelikle birşeye iyi karar vermeliyiz metin çarımı istiyoruz yada normal günlük asıl çarımız mı olsun istiyoruz buna karar vermek gerekiyor.

75 Metin çarı için skil sıralamsı
1. Büyülü keskinlik
2. Büyülü zırh
3. Dehşet
4. Çözme
5.ejderha dönüşü
6. parmak darbesi

Bu sırlamada ilk 3 kesin olarak yapılmalıdır tek sorun 4. sıradadır bu sırada ben çözmeden yanayım sebebi malum g1 de çzöme %41 çözme oranına sahip ve hasçılar olsun ads etkinlikleri olsun vs katta odanı kapmak isteyenler olsun çözme bunlar için biçilmiş kaftan rakibi kesseniz bu kadar kötü olmaz çünkü havasını çözmesini korumasını gb sini kutsamasını aldığınız bir karakter fıs oluyor  slot kesemez metin kesemez hale geliyor benim tercihim bu yönde tek kötü yanı yerde slot keserken zorlanması o yüzden 4. tercih olarak hortum yada parmağıda seçebilirsiniz

75 Metin çarı için statü sıralamsı

öncelikle bilmemiz gereken birşey var at üstünde keseceğiz bu yüzden ilk olarak keskinliği arttıralım sp ilk 90 yapacağımzı statüdür 2. olarak 45-50 civarına hp yi getirmeliyiz en son str yi 90a çekmeliyiz yani kısaca sp90 str 90 hp 45 olmalıdır neden dex vermiyoruz dex zaten at üstünde 70 küsür oluyor yani at üstünde keseceğimiz için çok bir yararı olmayacaktır.
 Bu sıralamayı sıfırdna yapmak gerekirse 2 sp 1 hp 1 str yapabiliriz

Normal kullanımlık Büyülü Silah skil sıralamsı

1. Keskinlik
2. Parmak
3 .Hortum
4. Dehşet
5. çözme
6. zırh 

Olabilir bu karakte rçok yönlü bir karakterdir o yüzden değiştire değiştirede karakter geliştirebilirsiniz

statü dağılımı
 hp 45 sp 90 dex 90 geriside str ye yada 
hp 45 sp 90 str 90 gerisi dexe verilebilir

Anlayacağınız Büyülü Silahlar çok yönlü karakterdir kim ne yaparsa yanlış diyemeyiz sadece ne için kullanıldığı önemlidir

2 yorum:

  1. BüyülüSilah24 Temmuz 2013 15:48

    Dostum gerçektende büyülü silah oldukça değişik bir karakter her çeşit kullana biliyorsun pvp için ayrı kasılmak metin kesmek için ayrı her iksini yapmak için gene ayrı bir sıralama yapmak gerekiyor skil ve statü sıralaması yani bu oyunda ninjalar büyülüsilahları ve savaşçıları tek geçerim :)

    YanıtlaSil
  2. 55 level büyülü sura için beceri sıralaması 1. büyülü kılıc 2. parmak darbesi 3.büyülü zırh yada büyü çözme düşünüyorum nasıl ? büyülü zırh skil koruması verseymiş on numara olurmuş bana defansı az geliyo gb ye göre

    YanıtlaSil