Metin2 UEFA Şampiyonlar Ligi 2015/2016 Etkinlik Serileri

 Metin2 UEFA Şampiyonlar Ligi 2015/2016 Etkinlik Serileri
Geçtiğimiz hafta sonu birkaç saat süren futbol topu etkinliğinde eğlenmiş olmalısınız. Etkinlik serimiz devam ediyor. İçerik formatı ise aşağıdaki gibi olacaktır.

Takip eden maç haftasındaki toplam gol sayısı tahminlerinizi ankette oylayacaksınız. Anket sonuçları, atılan gol sayısından azsa veya eşitse anket sonucunun çeyreği kadar ekstra etkinlik süresi 2 şer saatlik haftasonu yapılacak etkinliğe eklenecektir.

Örnek:

Anket Sonucu 24 gol
Maçlarda atılan toplam 27 gol

Anket sonucu, atılan gol sayısından az olduğuna göre; çeyreği oranında, yani 24/4= 6 saat ekstra etkinlik süresi 2 X 2 saate eklenecek ve toplam 10 saatlik bir etkinlik gerçekleşecek. Bu da Cumartesi ve Pazar günleri için 5'er saatlik 2 etkinlik demek oluyor.

Gelecek Maç Programı ile ilgili anketimize buradan katılabilirsiniz. Futbol topu dropları maçlar sonrasındaki haftasonu olan 3 ve 4 Ekim'de aktif olacaktır.

Peki ya anket sonucundan az gol atılırsa? O zaman malesef ekstra etkinlik süresi kazanılamıyor. Yani ankette 40 gol çıktı ama toplam 39 gol atıldıysa, ekstra saat ödülü alınamıyor. Bu nedenle tahminlerinizi abartmamanızda fayda var  ^^. Biz yine de böyle bir olasılık gerçekleşirse ek olarak bir süreliğine sarı abanoz sandık droplarını aktif edeceğiz. Detaylı etkinlik saat duyurularını, bu duyuru başlığı altında duyurmaya devam edeceğiz.

29 ve 30 Eylül Maç Fikstürü aşağıdadır. Toplam 16 maç oynanacak olup, tahminlerinizi bu eşleşmelerde çıkacak olası gollerin toplamına göre yapmanız gerekecektir.


0 yorum: