Metin2 Hesap Paylasımları Prosedürü açıklama 2013

Metin2 Hesap Paylasımları Prosedürü açıklama 2013

Sevgili metin2 oyuncuları biliyorsunuz ki metin2 nin ilk yıllarında hesap paylaşımı yasaklanmıştı ama son zamanlarda hesap paylaşımına izin verdiler tabiki şartları vardı hesap paylaşan kişiler soyuluncu destek görmeye bilecekler çünkü adam 10 kişiyle ortak kullanıyor kimi banlıyacak bu gm ler tartışma konusu oldu bu durumlar için bir sürü ticket atılıyor olmalıki metin2 yönetimi bir bildiri yayımladı işte bildirim ...

Hesap paylaşımına artık ceza uygulamadığımızı belirttik ancak hesapla ilgili oluşabilecek olumsuzluklardan hesabın sahibi sorumlu olur ibaresini altını cizerek kullandık. Bu nedenle ya hesaplar paylaşılmamalı ya da paylaşılırsa sonuçlarına katlanılması gerekmektedir. Bizler sanal ortamda PC başında kimin olduğunu, hangi karakterde, hangi hesabın başında hangi gerçek kişinin bulunduğunu, hangi iş ve işlemi hangi gerçek kişinin gerçekleştirdiğini bilemeyiz. Bu mümkün değildir. Dolayısı ile GİS, Oyun Kuralları ve Ceza sistemi hilafında iş ve işlemde bulunan bir karakter/hesap, gerçekleştirdikleri eyleme göre kurallar çerçevesinde incelenerek gerekli işlemler yapılır.

Uzunca bir suredir tum uyarılarımıza ragmen oyuncularımızın bu konuda uyarıları dikkate almadıgını gorduk. Olusan sonuclardan dolayı takımımız herseye ragmen "destek vermek zorunda olmadıgı halde" buyuk bir gayretle bir dedektif gibi arastırmalar yaparak sizlere destek olmaya calıstı. Ancak goruyoruz ki bu durum daha fazla suistimale ve ihlale yol acmaktadır. Malumunuzdurki 1 yılı askın zamandır gerekli sartları tasıyan durumlarda geri iade prosedurlerine uygun olarak item iadeleri yapmaktayız. Hesap paylasan oyuncularımız bundan sonra diğer metin2 topluluklarında yıllardır uygulandıgı gibi, hic bir haktan (hesap hırsızlıgı , mail degisimi , item hırsızlıgı, oyun ceza sistemi sonucu alınan cezalara itiraz ve saire…) faydalanamayacak, hesabıyla ilgili herhangi bir destek alamayacaklardır. Bunun yanında paylaşım yaptığı için çalıntı hesap iadesi hakkını kaybedenlerin hesapları elbette ki hırsızların yanına kar olarak bırakılmayacak; mevcut devam eden prosedüre uygun tüm hesapları kapatılacaktır. Ortak mail adresi kullanımı sonucu olusacak illegal durumlarda aynı sartları tasımaktadır. O nedenle, hesaplarınızı kendi mailleriniz uzerine ivedilikle alınız.

Sizlere oyuna baslarken kabul ettiginiz sozlesme kurallarından bir kacını özetle hatırlatmakta yarar goruyoruz.
Kullanıcı, üçüncü kişilerin haklarına kendisi tarafından verilmiş olan zararlardan doğrudan kendisi sorumludur. 
Kullanıcı, Log-in-bilgilerini ve tüm parola ve şifreleri yetkisiz üçüncü kişilerin müdahalesine karşı korumakla yükümlüdür. 
Kullanıcı hiçbir durumda, oyun kurallarının öngördüğü bir istisnai durum yoksa, başka bir kullanıcının Log-in-bilgilerini kullanamaz.
Kullanıcı, üçüncü bir kişinin kullanıcı hesabını Online-oyun için kullanamaz. 
Kullanıcı, kullanıcı hesabından üçüncü kişilerin oynamasına museade edemez. 

 Lutfen daha geni bilgi icin GİS Sözlesmenizin tamamını inceleyiniz… Yukarıda yazdıgı gibi hesap paylasımı yapılması 15 Ocak 2009 yılından bu yana genel iş sartlarında onaylamayan bir durumdur. Bu kurallar 9 eylül 2013 itibariyle acılan tum bildirimler icin artık eksiksiz olarak uygulanacaktır.

Yine hesap takaslarıda sizin sorumlulugunuzdadır. Hesap devir ve takaslarda olusacak istenmeyen durumlar icin metin2 takımının sorumlulugu yoktur. Devir alınmıs bir hesapta devir oncesi olusan ilegal durumlar veya ceza unsuru bir durum yasanmıs ise yeni ceza ve yaptırımlar, devir alınmadan onceki cezaların ustune eklenir. Kisilerin guvenlik zafiyeti sonucu tanıdıkları veya hic tanımadıkları kişilere hesap takası adı altında sifrelerini vermesi, mail degisimini onaylamaları; login bilgilerini paylaşmaları, sözlemede belirtilen; 3. kişilere login bilgilerini vermek olarak degerlendirilir ve oyuncu olusan olumsuz istenmeyen durumlar icin yardım talep edemez. Hesap satısları ifadesinin kullanıcı bazında hesap devri olarak anıldıgı gercegi ile devredilen hesaplara da destek vermeyecegiz. Paylasılan hesaplar mevcut sartlara gore suresiz kapatılabilir.

Daha fazla sorularınız icin Destek sistemimizi kullanmaktan çekinmeyiniz. Bilgilerinizi önemle rica ederiz.

0 yorum: