Arabalar hakkında bilmediklerinizi öğrenmenin zamanı


Yüzyılı aşkın süredir otomobil insanoğlu’nun en büyük tutkusu. Hem mühendisler, hem üreticiler, hem de kullanıcılar daha hızlı, daha güvenli, daha konforlu, daha göz alıcı ve tabiî ki daha ekonomik otomobil hayali kuruyorlar. İnsanlar arabalarını kimi zaman sevgilisi, kimi zaman aileden bir birey olarak görüyor. Otomobil üzerine fuarlar düzenleniyor, gazeteler çıkıyor, dergiler yayınlanıyor, internet siteleri kuruluyor. Otomakale.com’da bu sitelerden biri.
 Otomakale.com internet sitesi, diğer sitelerden farklı olarak modifiye ve tuning uygulamalarının teknik detaylarını verirken, otomobil dünyasındaki yeniliklere uzak kalmayarak yeni araç tanıtımları, ülkemizde ve dünyada düzenlenen autoshow yani otomobil fuarları hakkında bilgi veriyor. Otomakale herkesin bildiğini sandığı yada gözünde olmasına rağmen farkına varamadığı garaj sırlarını günyüzüne çıkarmak, arşiv oluşturmak ve özellikle teknik anlamda başvurabilecek bir baş ucu kitabı olmayı hedefleyen bir sistem.
 Otomakale.com’da konular; araç incelemeleri, aydınlatma, dış donanım, genel, haberler, iç donanım, modifiye, motor ve performans ana başlıkları altında inceleniyor. Her gün yeni içerik eklenen sitede akılda kalıcı ve özellikle sıkıntılı zamanlarda yardım edebilecek hususlara ulaşılırken mevcut kategoriler ile ilgili olunan konu hakkında her türlü bilgiye de erişmek mümkün. Sade tasarımı, kolay ulaşılabilen menü yapısı, kullanıcı odaklı çalışma sistemi ile ziyaretçiyi gereksiz vakit kaybından alıkoyarak istediği nitelikli bilgiye kolayca ulaşılmasını sağlıyor.
 Hayata yeni geçmiş bir site olan otomakale.com yenilikleri takip eder, analiz yapar, tavsiyede bulunur, halk arasında genel geçer olan yanlışları mümkün olduğunca düzeltmeyi amaçlar.

0 yorum: