Metin2 Beta Test Başlıyor işte bilgiler

Metin2 Beta Test Başlıyor işte bilgiler

Metin2 de beta test başlamış bulunmaktadır ücretsiz olarak beta teste kalıtabilirsiniz lafı fazla uzatmadan size gerekli açıklamaları aynen veriyorum kaynak metin2 forumdur.


Beta sunucumuzun bugünkü açılışı konusunda sizleri bilgilendirmek istiyoruz. Alevli Araf'ın yeni bölgelerini keşfetme şansını elde edin! Kurallar basit ve bir önceki beta testlerden aşina olduğunuz şekilde:

Kayıt için metin2 Web Sayfasını ziyaret edebilirsiniz
http://www.beta.metin2.com

Bu kez kayıt sınırlaması olmadan dileyen herkes teste katılmak için yeni hesap açabilir. Beta Sunucumuz bugün 18:00 civarında açılmış olacaktır.

Karakter Yaratma:
• Kayıt sayfasına gidin, favori klas`ınızı seçin; Şaman, Savaşçı, Ninja veya Şura
• Karakterinizin klasını seçtikten sonra, o klasta 2 adet karakter edineceksiniz (mesela; bedensel, zihinsel savaşçı). Karakterleriniz her bakımla birlikte aktif olacaktır (günlük bakımlar saat 11:00 ve 18:00 de), yani bakım yapılmadan önce hesabınız boş olacak ve karakterleriniz her bakım sonrasında görüneceklerdir.

Betaya Özel Forum Bölümümüzü Ziyaret Edin:
Beta test tüm ülke toplulukları için açıktır ancak rapor ve feedback için sadece UK forumunda özel bir bölüm açılmıştır. Bu bölümde, sizden istediğimiz test sürecinize dair bildirimlerinizi bize iletmenizdir;
UK Forum: http://board.metin2.co.uk/board107-metin…-board-section/

Neyi Test ediyoruz ve hangi bilgilere ihtiyacımız var?
Gelecek yenilik için ilk intibahınızı, lütfen visit http://teaser.metin2.org/purgatory adresini ziyaret ederek edininiz.

• Yeni bölgeleri test edin ve yeni yaratıklarla savaşın. Erişilebilir noktalarda olduklarını kontrol edin. Alan dışında olduğunu tespit ettiğiniz canavar varsa lütfen küçük haritada fareyi üstüne getirerek koordinatları görünür şekilde SS(Ekran Görüntüsü) alın ve geri bildirim için açılmış forum test bölümünde bildirin.
• Grafik Hataları & Teknik Aksaklıklar: Yeni zindanı keşfedin ve olağandışı bir durum tespit ettiğinizde bizi bilgilendirin.
• Genel Geri Bildirimler: Yeniliklerle ilgili ilk izlenimlerinizi bizimle paylaşın. Bunun sadece test aşaması olduğunu, gerçek sunuculara uygulamadan önce sorunların önceden tespit edilip giderilmeye çalışıldığını aklınızda bulundurun.

ÖNEMLİ:
Açık Beta testine katılmak zorunlu değildir, o nedenle sadece yenilikleri test etmek isteyen oyuncularımız kayıt olmalıdırlar!

Gerçek sunucularda geçerli olan Uluslararası Topluluk Kuralları Beta sunucusunda da geçerlidir. Beta sunucusunda yapılacak kural ihlallerinin gerçek sunucudaki hesaplarınıza da yansıyabileceğini unutmamanızı rica ederiz.

0 yorum: