Metin2 Gameforge Live Online oldu artık live indirilecek 2013

Metin2 Gameforge Live Online oldu artık live indirilecek 2013

Sevgili arkadaşlar metin2 artık online live olarak indirelecek kurulumu exe olmayacak live programından indireceğiz hatta diğer gameforge oyunlarınıd aburdan indirebilecek bu düzenleme bize kolaylık Gf yede oyuncu çekmedir live programından diğer oyunları görüp indirip oyuna başlama ihtimalimiz var diye düşünülüyor işte Gameforge live online açıklaması:


Gameforge Live tüm favori oyunlarına her PC'den ve sadece bir tıklamayla doğrudan giriş yapmanızı sağlar! Güncel yamalar ve güncellemeler otomatik olarak indirilir ki her zaman en son gelişmelerden haberdar olursunuz. Oyunlar da Gameforge Live üzerinden başlatılır.

metin2.org web sitesinden client indirmek istediğinizde, ilk olarak otomatik bir şekilde Gameforge Live Clientini indirip kuracaksınız. Daha sonra yine otomatik olarak, Metin2 client indirmeye yönlendirileceksiniz. Sadece bir kez yüklemeniz yeterlidir. Gelecekte, Metin2 sadece Gameforge Live Client’ten yüklenip başlayacaktır. O gün gelene kadar, oyuna yine her zaman oldugu gibi Metin2 ikonundan/ linkinden başlayabilirsiniz. Gameforge Live hakkında detaylı bilgi için http://gfl.gameforge.com/ adresini ziyaret ediniz.

3 yorum:

  1. abi işte çok kötü oldu eskisi daha iyidi ya beyler gameforge live oldu berbat ya

    YanıtlaSil
  2. arkadaşlar ben bu sistemde pvp oynuyamıorm problem nedir

    YanıtlaSil
  3. Bende pvp oynayamıyorum neden acaba olmuyor bi türlü tıklıyorum hiç bişey olmuyor

    YanıtlaSil