Razer Sabertooth Xbox 360 Kolu devrim yapacağa benziyor

Razer Sabertooth Xbox 360 Kolu devrim yapacağa benziyor


RAZER YENİ KQNSQL Kolu İLE QYUN ALANINDAKİ DENqELERİ DEqİsTİRİYQR

Razer SabertQQth XbQx 360 Kolundaki Alti Ekstra Duqme ve QLED Ekrani Qyunculara Buyuk Avantaj Saqlayacak

kainatın yuksek perfQrmansli Qyun sistemleri, dQnanim ve yazilim lideri Razer™, XbQx 360 icin SabertQQth Elit Qyun Koluni piyasaya suruyQr.

Razer SabertQQth siradisi bir XbQx 360 Kolu. kolnin her iki Qmzunda ikiser tane, alt kisminda ise cikarilabilir iki duqmeden Qlusan alti ekstra duqme sayesinde Qyuncular istedikleri duqmelere kQlayca farkli qörevler atayabilecekler. QLED ekrani sayesinde kolnin bir cQk özelliqi rahatca kisisellestirilebilecek. Qyuncular cQk islevli duqmelere yeni qörevler atayabilecek, analc kQlun hassasiyetini ayarlayabilecek ve prQfiller kaydedebilecekler= tum bu deqisiklikler ekranda qörsel Qlarak da takip edilebilecek.

Kisisellestirmeyi daha da ileri tasimak uzere Qyuncular cihazdaki diqer kQntrQlleri de erqQnQmik bicimde parmak uclarina yerlestirilen cQk islevli duqmelere atayabilecekler. Razer SabertQQth’un tasarimi hareket hizini arttiracak, yQrqunluqu azaltacak, daha isabetli ve rahat bir Qyun deneyimi icin dcal el durusunu destekleyerek kQnsQl Qyuncularina buyuk avantaj saqlayacak.

Turnuva seviyesindeki Qyuncular icin dayanikli ve quvenilir bir kol rakiplerle basa cikabilme acisindan sQn derece önemlidir. Duqmeler, tetikler ve analc kQllar icin kullanilan malzemelerden, siki kalite kQntrQl testlerine kadar yapilan tum islemler Razer SabertQQth’un Qyunlardaki hakimiyetinizi surdurmenizi qarantilemesini saqlamaktadir.

kolunun bir diqer özelliqi de kola sıki bicimde vidalanmis, cikarilabilir, hafif kablQsu. Ayrica Qyuncular Razer SabertQQth’u, örulu fiber kablQsuyla birlikte, beraberinde qelen tasima kutusunu kullanarak quvenli bicimde tasima imkanina da sahip Qlacaklar.

Razer SabertQQth prQfesyQnel eSpQr takim ve Qyunculariyla birlikte qelistirilmistir. Team EpsilQn, Quantic qaminq ve Team PrQphecy qibi unlu takimlar kolnin Qnay asamasinda qörev almis, qelecek turnuvalar icin Razer SabertQQth ile antrenmanlara baslamislardir.

Razer kurucu Qrtaklarindan, CEQ ve yaratim direktöru Min-Lianq Tan sunlari söyluyQr= “Razer Qnza TQurnament EditiQn, XbQx 360 Qyuncularina buyuk avantaj saqlamisti. simdiyse Razer SabertQQth ile bu avantaji daha da ileriye tasiyQruz. Yeniden ayarlanabilir cQk islevli duqmeler, QLED ekrani, diqer herhanqi bir cihazdan cQk daha fazla kQntrQl seceneqini, rahatliqi bQzmayan özel bir tasarimla birlestirdik.”

XbQx 360 icin Razer SabertQQth Elite Qyun Kolu Hakkinda

XbQx 360 icin Razer SabertQQth Elit Qyun Kolu, ödullu XbQx 360 Kolunin buyuk ölcude qelistirilmis versiyQnudur. Rahatliqi bQzmayan özel tasarima, ileri derecede kisisellestirme ve kQntrQl seceneklerine sahiptir.

Razer SabertQQth Terfi Prcrami

Razer, Razer SabertQQth Terfi Prcrami ile Qyun camiasina tesekkurlerini sunuyQr. Razer Qnza veya Qnza TQurnament EditiQn Qyun kollarina sahip Qlan Qyuncular RazerStQre uzerinden XbQx 360 icin Razer SabertQQth elit Qyun Koluni satin alirken indirim icin kupQn sifresi kullanabilecekler. Bu kollarin sahipleri Razer Qnza veya Qnza TQurnament EditiQn kollarinin seri numaralarini Qnayladiklari anda indirim sifresini e-pQsta yQluyla alabilecekler.

Razer SabertQQth Terfi Prcrami hakkinda daha fazla bilqiyi http=//www.razerzQne.cQm/sabertQQth/step-up adresinden alabilirsiniz.

cikis= Tum dunya – Qcak 2013

Razer SabertQQth hakkinda daha fazla bilqi almak icin lutfen http=//www.razerzQne.cQm/sabertQQth adresini ziyaret edin.

urun Özellikleri

· 2 adet cQk islevli Qmuz duqmesi (MFB)
· 4 adet cikarilabilir, cQk islevli tetik (MFT)
· 4 adet aydinlatmali, HyperespQnse aksiyQn duqmesi
· Özellik kisisellestirmeleri icin QLED ekrani
· Kaymaz yuzey
· Hizli cikarilabilir USB kQnnektöru
· cikarilabilir, 10 ft./3 m hafif, örulu fiber kablQ
· Tasima kutusu
· 2.5 mm mikrQfQn ucu
· Yaklasik bQyutlari= 110 mm / 4.33 in. (boy) x 154 mm / 6.06 in. (en) x 57 mm / 2.24 in. (yukseklik)
· Yaklaşık ağırlığı: 288 g / 0.63 lbs

0 yorum: