KaraBüyü Sura karakter gelişimi skil ve statü dağılımı Metin2

KaraBüyü Sura karakter gelişimi skil ve statü dağılımı Metin2

Bir karabüyü olarak bir kaç yorum tecrube artık ne derseniz o olsun bir kaç bilgi vermek isterim kısaca ;



KaraBüyü Sura skil sıralaması

1. Karanlık koruma
2. Ateş hayaleti
3 ve 4 . karanlık küre ve karanlık vuruş (tercih sizin )
5. Ateş vuruş
6. Hayalet vuruş

Not 1: Bu sıralama bence düzenli bir sıralamadır bence en doğru olan sıralamadır ben 3. sıraya karanlık vuruş 4.ye küreyi koydum çok sorun yaşamadım karanlık vuruşu küreye göre daha çok seviyorum sebebi 7 sn de dolmasıdır kürenin 24 sn de dolma süresi vardır buda 1 küre = 3 karanlık vuruş ve daha fazla vurmak demektir kürenin etkisi krıtık gelince artıyor onuda belirtmek isterim :)

Not 2: Bazı arkadaşlar kasacaksanız ateş vuruş yok bilmem ne gibi laflar ederler unutmayın ki karabüyü yerde kasmas at üstüde kasacağından bu sıralama yerindedir

Not 3: Ateş vuruş ,karanlık vuruş , hayalet vuruş skillerinin güçleri hemen hemen aynıdır pek fark yokdur vurduğun damageler açısından ama dolum süresi kısa olan karanlık vuruş bana göre ilk 4 de olmalıdır

KaraBüyü Sura statü sıralaması

Statü sıralaması aslında çok kolaydır sp hp ve dex full olmalıdır. düşük lvlerde 2 sp 1 hp olarak gidilebilir sonra 3 sp 1 hp gibide gidilebilir ilk 90ı sp den yapmamız lazım sonrası hp sonrası dex tir.Peki neden str vermiyoruz diyecek olursanız str bize skil gücü vermiyor savaşçılar ninjalar gibi bize skil gücü veren sp 1. tercihimiz bize defans ve hp veren hp 2. seçilmeli bize dayanıklılık veren dex ise 3. tertihimiz olmalıdır.
Ufak bir belitmede bulunmak isterim ki bazı karabüyüler str de vermektedir bunun sebebi artan büyü savunması yüzünden rakibe düz vurmak düşüncesidir ve slot kesmede kolaylık olmasıdır bunun yoluda hp den düşürmektir hp 60a çekilip dextende biraz fedakarlık yapılarak strde 90a çıkartılabilir tercih sizin arkadaşlar.

21 yorum:

  1. Beceri dagilimi bir cok siteye baktim en mantik li seninki belli lw ye kadar kendin kasil lw kasmak zorlastimmi at al zirhla ve rahatca kasilmaya devam. Bir cok site korumayi en sona birakiyo tam bir sacmalik sura dex e zaten sonlarda veriyo sen neyine guvenip korumaya vermicen zaten silah hasari da dusuk hemen yatarsin kasilirken.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler yorumun için +90 karabüyü atkif oyuncusuytum o yüzden bu konuya hakimim diye düşünüyorum tabiki fikirler düşünceler değişiklik gösterir onlarada saygı duyuyorum sadece ben böyle yaptım iyide ettim düşüncesindeyim.

      Sil
  2. Karabüyü olarak çok bilgilisin kardeşim taktiklerini uygulayacağım statü sıralaması kafama yattı skil sıralaması on numara beş yıldızlı peki :)

    YanıtlaSil
  3. emeğine sağlık24 Temmuz 2013 15:55

    Emeğine sağlık yorum yapmak için
    ADI/URL den adınızı yazmanız yeterli yayınla dersiniz altta çıkan kodları yazarsınız emeğe saygı duyalım.çünkü Karabüyü konusuna çok hakim bir arkadaş

    YanıtlaSil
  4. emeğine sağlık2 Şubat 2014 15:21

    kardeş harbiden sen bu işi biliyorsun daha bugün ilk sura mı yapıyorum senin sayende iyi bir şey çıkacak ortaya hadi hayırlısı :))

    YanıtlaSil
  5. Senden iyisi yok baskan ama biraz daha detay olan bir konu açarmısın efsunlar hakkında falan

    YanıtlaSil
  6. saol ilk suramı açıorum hadi hayırlısı

    YanıtlaSil
  7. İLK SURAMI AÇIYORUM KARDEŞ TŞK BİLGİLER İÇİN

    YanıtlaSil
  8. beyler iyi güzelde bn hiç bi fkrm yok kara büyümü önerrsnz yksa büylü slahmı

    YanıtlaSil
  9. byülü silah mı kara byümü arkdşalr bi yardmcı olalm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence oynamak istediğin karakteri sen belirlemelesin 2 karakter çok farklı aslında karabüyyüle 75lvl de adam kesersin ws lerde iyi olursun ama kasılmada metin kırmada sıkıntı yaşarsın büyülü silahta isa çok farklı 75 lwl olduğunda kıramıyacağın metin olmaz duyyum kızıl orman kat heryer senin ruh taşı düşür para kasarsın ama ws atamazsın tercih senin bende iki karakter var +90 karabüyü 75 lwl büyülüsilah böyle idare ediyordum :)

      Sil
  10. kardeş düşük levellere kadar 2 sp 1 hp dedin ya düşük levelden kastın 25 kadar felanmı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kardeş sp full olana kadar 2 sp 1 hp git yani 30 3 lvl kadar sonra 2 hp 1 dex git hp fullenince 2 dex 1 str git

      Sil
  11. 26 lw lim ateş hayaletim m1 oldu adama 700 vuruyo benim vurmama gerek yok yani :D :D karanlık korumyı sona bıraktımm :D

    YanıtlaSil
  12. karanlık küreyle karanlık vuruş bir olurmu mal admin tabi karanlık vuruş olacak

    YanıtlaSil
  13. Statü 2 SP 1 hp mi ypsam yoksa 3sp 1 hp mi

    YanıtlaSil
  14. Statü 2 SP 1 hp mi ypsam yoksa 3sp 1 hp mi

    YanıtlaSil
  15. Güncel paylasımlar blog yazıları, google hakkında postlar ve daha fazlası için;
    https://blogvut.blogspot.com/

    YanıtlaSil